De Dansgarde

 

Wij zijn een carnavals vereniging en dat betekent dat wij ons vooral richten op de carnaval. We doen ook wel mee met dansmarietjes toernooi s maar dat is gemiddeld 2 per jaar. 1 gezelligheidstoernooi bij de lichtstadnarren en het toernooi van de federatie. Onze vereniging is aangesloten bij de fec.

 

Met carnaval dansen onze meisjes iedere avond bij elke vereniging waar we op bezoek gaan. Dat is gemiddeld 2 keer op een avond. Daarlangs kunnen ze bij ons gewoon gezellig mee feesten en draait het vooral om plezier hebben.

 

Onze dansgarde bestaat momenteel uit 7 meiden.

 

Wij trainen 1x in de week in verzorgingscentrum Gagelbosch aan het Gagelboschplein in Eindhoven.

Dit is op woensdagavond tussen 17.45 uur en 19.00 uur.

 

De kosten voor het lidmaatschap is 60 per jaar. De kleding word verzorgd door de vereniging en blijft eigendom van de vereniging. Als je het pakje in ontvangst neemt moet je 50 euro borg betalen maar krijg je bij het stoppen en dus inleveren van je pakje terug mitshet pakje nog ongeschonden is en je niet halverwege het seizoen stopt. Ook de laarzen en het haarstukje zijn van de vereniging het enige wat je zelf hoeft aan te schaffen zijn de panty,s

 

Ben je jonger dan 12 jaar kan je alleen lid worden als er ook een volwassen persoon lid en aanwezig is die de verantwoording  voor diegene op zich neemt.

 

Binnen onze dansgarde zijn wij nog altijd op zoek naar nieuwe dansmarietjes!!

Dus ben je enthousiast geworden na het lezen van de informatie neem dan contact met ons op via het aangegeven contact adres, en we geven zo snel mogelijk bericht. Je kunt dan eerst een keer komen kijken en mag daarna een paar keer gratis mee trainen voordat je beslist of je bij de dansgarde wil.

 

We hopen je snel te ontmoeten binnen onze dansgarde!!

 

Stephanie en Cindy